Aluminium Werkboot

Werkboten van Aluminium bij VanVossen Tenders

Aluminium werkboot – die vindt u natuurlijk bij VanVossen Tenders: de plek om uw werkboot aluminium te laten maken. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van speciale onderhoudsarme aluminium bootjes en kunnen u dan ook perfect adviseren in het samenstellen van uw werkboot. Of u deze aluminium sloep nu nodig heeft voor de visserij of om te patrouilleren op het water – wij kunnen het allemaal voor u realiseren. Naast het ontwerpen van werkboten van aluminium bouwen wij de boten namelijk ook zelf! Door het directe contact met de ontwerper en de botenbouwer kunt u gemakkelijk elke wens doorvoeren in het uiteindelijke ontwerp. Door de korte lijntjes met de fabrikant en onze meermaals bekroonde ontwerpen kiezen steeds meer mensen voor een aluminium tender van VanVossen! Onder meer brandweerkorpsen, Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten en baggerbedrijven gebruiken onze werkboten.

Lees verder

 

Werkboot Kopen

Wanneer u een werkboot kopen wilt, komt u waarschijnlijk uit bij VanVossen Tenders – de bouwers van aluminium werkboten uit Steenwijk. Veel werkboten zijn ook uitstekend geschikt als recreatieboot, familieboot of hengelsportboot. Als u meer informatie wilt ontvangen over een specifiek type boot, kunt u naar de bijbehorende pagina navigeren en daar alle benodigde informatie vinden. Voor de prijs van een aluminium werkboot neemt u contact op met ons of bekijkt u de prijslijsten op de bijbehorende pagina. Aangezien werkboten vaak maatwerk betreffen kunt u het beste even contact opnemen met een van onze specialisten. Bij vanVossen Tenders kunt u gemakkelijk een aluminium werkboot kopen.

Diverse Werkboten te Koop

Bij ons vindt u werkboten voor verschillende gelegenheden: Zo bieden wij zeer snelvarende boten voor hulpdiensten, zoals reddingsboten en brandweerboten. Verder bestaat ons aanbod onder meer uit open werkboten, peilboten, visboten, patrolboten (patrouilleboten) en rondvaartsloepen, van grachtenboten tot boten voor kustwateren. Wij kunnen u assisteren in uw wensen rondom het ontwerpen van uw werkboot: wanneer u specifieke wensen heeft kunnen wij u daar natuurlijk in voorzien. Onze werkboten zijn allemaal stabiel, snel, duurzaam, licht van gewicht, onderhoudsarm en zuinig in verbruik. Ons standaard aanbod bestaat uit werkboten met lengtes van vijf tot tien meter. Wij leveren werkbootjes met zowel buitenboordmotoren op benzine als inboardmotoren op benzine, diesel of zelfs elektrisch. Wij bieden zowel open boten, consoleboten als werkboten met kajuit. Wat u ook wilt doen op het water, wij leveren altijd een werkboot die voldoet aan al uw wensen

Duurzaam

Boven alles zijn onze aluminium boten duurzaam: aluminium is een materiaal dat niet vaak vervangen hoeft te worden, niet roest en geen giftige stoffen bevat. Samen werken we toe naar een gezondere planeet, op elke mogelijke manier.

Onderhoudsarm

De casco’s van onze werkboten zijn standaard gebouwd van kwalitatief hoogwaardig aluminium. In blank aluminium zijn deze casco’s onderhoudsvrij. U hebt geen last van roestvorming en hoeft dus niet te schilderen. Aluminium heeft als bijkomend voordeel dat het zeer licht van gewicht is, waardoor onze werkboten extra zuinig in verbruik zijn. Dat maakt onze werkboten zeer duurzaam. Ook zijn de meeste VanVossen werkboten eenvoudig per boottrailer te vervoeren.

Ontwerp een werkboot op maat

Wij ontwerpen, ontwikkelen en bouwen al onze werkboten zelf. Zo zijn wij optimaal flexibel in het leveren van maatwerk. Op deze site vindt u ons standaard aanbod in werkboten te koop. Maar er is heel veel meer mogelijk. Zoek u een specifiek model of een van onze standaard casco’s met afwijkende voorzieningen of indelingen? Neem gerust contact op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Alles is bespreekbaar en als het te maken is, dan maken wij het.