Werkboten te koop in vele maten, modellen en uitvoeringen

Jon boat Pro-Worker 750, gemaakt voor ruig water

Datum 3 juni 2016 VanVossenTenders

Visboot De Wilde 75, voel de geest van de Noorse zalmvisserij

Datum VanVossenTenders

Rondvaartsloep 1000 op diesel of elektrisch

Datum VanVossenTenders

Tornado 750, perfecte patrolboat voor werk of recreatie

Datum VanVossenTenders

FenneKotter 1000, nostalgische en onderhoudsarme kotter

Datum VanVossenTenders

Wij hebben nieuwe werkboten te koop in diverse soorten en maten. Wilt u een werkboot kopen? Bent u op zoek naar een kleine, stabiele, snelle en duurzame werkboot? Wat voor werk op het water u ook wilt doen, met een werkboot van VanVossen kiest u voor een onderhoudsarme oplossing, licht van gewicht en zuinig in verbruik.

Bouw van duurzame werkboten met aluminium casco

De casco’s van onze werkboten zijn standaard gebouwd van kwalitatief hoogwaardig aluminium. In blank aluminium zijn deze casco’s onderhoudsvrij. U hebt geen last van roestvorming en hoeft niet te schilderen. Aluminium heeft als bijkomend voordeel dat het zeer licht van gewicht is, waardoor onze werkboten extra zuinig in verbruik zijn. Dat maakt onze werkboten zeer duurzaam. Ook zijn de meeste VanVossen werkboten eenvoudig per boottrailer te vervoeren.

Werkboten te koop voor diverse doeleinden

Wij hebben werkboten te koop voor velerlei gebruik. Zo bieden wij super snel varende boten voor hulpdiensten, zoals reddingsboten en brandweerboten. Verder bestaat ons aanbod onder meer uit open werkboten, peilboten, visboten, patrolboten (patrouilleboten) en rondvaartsloepen, van grachtenboten tot boten voor kustwateren. Veel werkboten zijn ook uitstekend geschikt als recreatieboot, familieboot of hengelsportboot. Onder meer brandweerkorpsen, Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten en baggerbedrijven gebruiken onze werkboten.

Ons standaard aanbod in werkboten

Ons standaard aanbod bestaat uit werkboten met lengtes van vijf tot tien meter. Wij leveren werkbootjes met zowel buitenboordmotoren op benzine als inboardmotoren op benzine, diesel of zelfs elektrisch. Wij bieden zowel open boten, consoleboten als werkboten met kajuit. Wat u ook wilt doen op het water, wij leveren altijd een werkboot die voldoet aan al uw wensen.

Werkboot op maat kopen

Wij ontwerpen, ontwikkelen en bouwen al onze werkboten zelf. Zo zijn wij optimaal flexibel in het leveren van maatwerk. Op deze site vindt u ons standaard aanbod in werkboten te koop. Maar er is heel veel meer mogelijk. Zoek u een specifiek model of een van onze standaard casco’s met afwijkende voorzieningen of indelingen? Neem gerust contact op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Alles is bespreekbaar en als het te maken is, dan maken wij het.