Elektrische Sloep Kopen

Elektrische sloep kopen? Kom dan eens langs bij onze botenbouwers gevestigd in Steenwijk! Een Elektrische sloep is goed voor het milieu en de boten van VanVossen zijn daarnaast ook nog eens onderhoudsarm. Wanneer u op zoek bent naar een onderhoudsarme aluminium sloep die ook nog eens duurzaam is door een elektrische motor, maakt u een afspraak bij VanVossen Tenders in Steenwijk. Hieronder enkele voordelen van een elektrische boot:

  • Duurzaam
  • Goedkoop
  • Onderhoudsarm
  • Geruisloos varen

Uiteraard is het varen met een elektroboot goed voor het milieu, maar natuurlijk kunt u het varen ook combineren met het opwekken van zonne-energie! Zo kunt u klimaatneutraal en geruisloos varen! Met een elektrische motor boot bent u een minimale belasting voor het milieu. Samen met VanVossen Tenders ontwerpt u een boot van aluminium op elektriciteit: een stil en schoon alternatief!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan snel een elektrische sloep kopen!

Lees verder

Elektrische Sloep

Zoals eerder gezegd heeft een elektrische sloep kopen een aantal bekende voordelen. Onder andere duurzaamheid is een waarde die bij VanVossen Tenders hoog in het vaandel staat: ook onze aluminium tenders worden ontworpen met duurzaamheid in het achterhoofd. Daarnaast kunt u beter genieten van de natuur in een geruisloze boot en belast u het milieu een stuk minder met een elektrische sloep.

Waarom moet u elektrisch gaan varen?

Een elektrische boot kopen maakt u een minder grote belasting voor het milieu, bespaart u op onderhoud, geniet u meer van de natuur om u heen, heeft u bijna geen onderhoud en veel meer. Wilt u meer informatie over een elektrische sloep kopen? Neem dan snel contact op met de specialisten van VanVossen!

Duurzaam

Wanneer u een elektrische sloep kopen wilt, maakt u tegelijkertijd ook een bewuste keuze met betrekking tot het milieu! Een elektrische motor boot is veel minder belastend voor het milieu, u verbrandt namelijk geen schadelijke brandstoffen maar uw sloep vaart op elektriciteit. Daarnaast is een elektrische motor een stuk betrouwbaarder dan een reguliere motor en door het geringe aantal bewegende delen heeft de motor ook nog een veel langere levensduur. Daarnaast is de boot gemaakt van aluminium, zeer duurzaam aangezien het niet roest.

Onderhoudsarm

Aluminium is een zeer onderhoudsarm materiaal: het roest niet, hoeft niet behandeld te worden en is ontzettend licht. U hoeft uw boot dus niet te verven en uit het water te halen in de winter. En als u dat wel wilt doen, is uw elektrische sloep door het materiaal ook nog eens zeer licht.

Goedkoop

Naast alle voordelen voor het milieu heeft een elektrisch aangedreven boot ook nog eens veel voordelen voor uw portemonnee! Zo vaart u met minder CO2 uitstoot, minder emissie van fijnstof in de lucht en dus minimale milieubelasting. Dit wordt nog eens benadrukt door het feit dat u ook geen brandstof meer nodig hebt: u hangt de boot gewoon aan de elektriciteit! Tanken aan het stopcontact is immers aanzienlijk goedkoper dan tanken bij het benzinestation!

Geruisloos varen met een Elektrische Boot Motor

Gaat u graag varen in de natuur om het leven rondom het water te bekijken? Dan heeft u met een elektrische sloep een perfect voertuig om geruisloos over het water te varen. Een elektromotor is namelijk een zgn. fluistermotor: een stille motor verstoort het leven van de dieren niet en laat u zeer dichtbij komen. Elektrische motoren zijn ook zeer onderhoudsarm en hoeven niet vaak te worden gerepareerd.

VanVossen Tenders werkt al jaren met gerenommeerde botenbouwers en kan het design van uw elektrische sloep verzorgen. Wilt u meer weten over elektrisch varen of een elektrische sloep kopen? Neem gerust geheel vrijblijvend contact op, wij beantwoorden graag al uw vragen, geven u informatie of ontvangen u op afspraak op onze werf.