Jachten in staal – comfortabele, Hollandse degelijkheid

Jachten van VanVossen Design staan garant voor vele jaren probleemloos vaarplezier. Het design van al onze plezierjachten is een uitgekiende mix van uitstraling, comfort en degelijkheid. Op deze site vindt u voorbeelden van een aantal standaard modellen klasse motorjachten die wij te koop hebben. Maatwerk is ook mogelijk, zowel in ontwerp als in afbouw en inrichting.

Lees verder

Jachten te koop

Al onze nieuwbouw jachten van staal ontwerpen en bouwen wij voor vele jaren vaarplezier. Sierlijk en robuust, van klassiek tot tijdloos, wij hebben altijd het motorjacht van uw dromen te koop. Bekijk ons gevarieerde aanbod van motorkruisers, standaard in lengtes van 11 tot 15 meter.

Ontwerp op maat

Ontwerpen van alle jachten passen wij graag aan, aan uw specifieke wensen. Wij ontwerpen zelf, dus uw contact met de ontwerper is heel direct. Alle aanpassingen gebeuren in nauwe samenspraak, waarbij wij u open en transparant adviseren over de mogelijkheden en vereisten. Zo ontwikkelen wij graag samen met u uw custom built yacht.

Liever op zoek naar een boot met aluminium als materiaal? Van Vossen ontwerpt en bouwt alle boten op locatie in Steenwijk.

Stalen jachten, superieure kwaliteit

De casco’s van onze stalen jachten zijn van superieure kwaliteit. Oer-Nederlandse degelijkheid in casco’s voor jachtbouw. Uw stalen jacht bouwen wij stijlvol af, waarbij wij rekening houden met al uw wensen: een stijlvol interieur, volop slaapcomfort en de nieuwste motortechniek, innovatief in duurzaamheid. Wij betrekken u graag bij het bouwproces.

Gebruik van uw plezierjacht

Ga op vakantie in eigen land. Lekker naar Giethoorn, de Friese meren, de Loosdrechtse plassen of een van de vele Nederlandse meren, riviertjes of kanalen op. Of maak verre reizen met uw robuuste kruiser, bijvoorbeeld door Duitsland, België of Frankrijk. Vissen, zwemmen, relaxen met een goed boek of genieten van de natuur, hoe u ook wilt recreëren, het kan met een luxe jacht van VanVossen Design.

Offerte en contact over jachten

Hebt u interesse in het kopen van één van onze plezierjachten? Of hebt u vragen? Neem gerust vrijblijvend contact op via ons contactformulier.