Direct naar de inhoud.

Oude modellen boten van Van Vossen Tenders

Hier vindt u alle oude botenmodellen van Van Vossen Tenders. Inmiddels zijn hier nieuwe modellen van gemaakt, de link naar de nieuwe versie van de onderstaande modellen vindt u hier.

Van Vossen 660

De Van Vossen 660 tender is de grotere variant van de 600 tender. Deze Van Vossen 660 Tender biedt extra ruimte aan de binnenkant (30 centimeter breder en 60 centimeter langer) en kan wel 8 personen dragen.

Doordat de tender 660 gemaakt is van aluminium, is deze licht van gewicht en helemaal onderhoudsvrij. Doordat het onderwaterschip van de boot gemaakt is van licht aluminium met hoge stijfheid, snijdt deze boot als het ware door het water.

Dit maakt dat de boot snel en sportief en bovendien is deze uitgerust met sublieme vaareigenschappen. De Van Vossen 660 is uitgerust met een maximaal 90 pk buitenboordmotor. De Van Vossen 660 Tender boot wordt door Van Vossen Tenders met de hand gemaakt.

Het nieuwe model van de Van Vossen 660 is de Van Vossen 670. Klik hier voor meer informatie over deze boot!

Van Vossen 660 Tender Sport

De Van Vossen 660 Tender Sport uit het jaar 2018 is onderhoudsvrij, ruim en sportief. De boot beschikt over een krachtige 100 tot 80 pk motor. Het enige onderdeel van de boot dat onderhoud nodig heeft is de motor, verder hoeft dit echt niet!

De belangrijkste kenmerken van deze boten zijn:

  • Erg ruim: ruimte voor 8 personen;
  • Erg snelvarend: tot 100pk;
  • Comfort: stabiel varend;
  • Custom build door Van Vossen Tenders.

Doordat de boten custom build zijn, kunt u alleen de hoogste kwaliteit verwachten! Geniet op het water van ultieme vrijheid, kwaliteit en sublieme prestaties.

Op het moment wordt de Van Vossen 660 Tender Sport niet meer gebouwd. De nieuwere variant van deze boot en een waardige opvolger, is de Van Vossen 670 Sport Tender. Neem snel een kijkje voor meer informatie over deze sportieve boot.

Datum 28 november 2019 VanVossenTenders
MENU