Direct naar de inhoud.

Ook in Duitsland worden de VanVossen Tenders gewaardeerd

De VanVossen 670 Tender is uitgebreid gestest door Claus Breitenfeld, testredacteur van het Wassersport.

Zijn bevindingen heeft hij in een mooie test samengevat.

 

Test VanVossen 670 door het blad Wassersport

Datum 12 december 2018 VanVossenTenders

VanVossen nu ook in Zuid Holland vertegenwoordigd!

Verschuur Watersport staat al een aantal jaren bekend als de Dealer van VanVossen Tenders in Noord Holland

 

Om u als `toekomstig` VanVossen vaarder nog beter van te kunnen bedienen in uw eigen regio kunnen wij u met trots melden dat

 

Klop Watersport  de dealer van VanVossen Tenders is geworden voor Zuid Holland

Datum 12 december 2018 VanVossenTenders

Hoe het begon

De oorsprong van VanVossenTenders ligt in het waterrijke Giethoorn. Oprichter Michiel van Vossen raakte daar als jochie gefascineerd door de parade van boten die iedere zomer weer aan hem voorbijtrok. Aangemoedigd door zijn vader ging Michiel van Vossen zijn eigen boten ontwerpen. Inmiddels wordt Michiel van Vossen gezien als een toonaangevende ontwerper van aluminium tenders in binnen- en buitenland.

Onderhoudsarme boot met een lange levensduur

VanVossen Tenders zijn onderhoudsarme aluminium boten die het hele jaar buiten kunnen blijven liggen en winterstalling overbodig maken. Dankzij het gebruik van hoogwaardig aluminium, is roesten en rotten namelijk voorgoed verleden tijd.

Zelflozende kuipvloer

VanVossen Tenders zijn voorzien van een zelflozende kuipvloer. Naast het gemak voor de gebruiker maakt het de constructie van de boot ook nog eens veel sterker. Die extra stevigheid heeft een positieve invloed op de toch al sublieme vaareigenschappen van een VanVossen Tender.

Rondzit

De rondzit is een ander kenmerk van een VanVossen Tender. De bestuurder zit achterin, heeft een goed overzicht en kan gemakkelijk deelnemen aan de gesprekken met de rest van de inzittenden. Daarnaast is iedere VanVossen Tender standaard voorzien van hoge rugleuningen voor een comfortabele luxe zit.

Stil en snel

De stille loop van de motor maakt een VanVossen Tender uitermate geschikt om in alle rust te genieten van de omgeving. De gezelligheid aan boord krijgt door de geringe decibellen de plek die ze verdient. Door het uitgekiende onderwaterschip, de uitgebalanceerde plaatsing en het vermogen van de motoren is een VanVossen Tender een sportieve boot die topprestaties levert, maar uiteraard wel met een zeer laag brandstofverbruik.

Ambachtelijk maatwerk

Een VanVossen Tender wordt van ontwerp tot eindproduct geheel in eigen beheer gebouwd. Dit heeft als voordeel dat u in overleg specifieke aanpassingen kunt laten doen aan de boot. Bij VanVossen werken vakkundige metaalbewerkers en specialisten in aluminiumbouw. Aan Van Vossen Tenders werken alleen de beste specialisten in motortechniek, besturing, nautische apparatuur en interieurbouw. Samen bouwen zij een perfecte VanVossen Tender die turn-key aan u wordt opgeleverd.

Datum 21 augustus 2017 VanVossenTenders

VanVossen Tenders Primeurs

VanVossen Tenders staat al vele jaren bekend om haar goed varende onderhoudsarme sloepen en Tenders, zowel in de professionele markt (Brandweer, Offshore en overheidsdiensten enz.) maar zeker ook de pleziervaart.

VanVossen Tenders ontwerpt, bouwt en monteert de Tenders nagenoeg helemaal in `eigen` huis, dus een 100% Nederlands kwaliteitsproduct.

De laatste jaren hebben de ontwikkelingen van de schepen voor de pleziervaart een vlucht genomen, met als resultaat dat VanVossen op de Hiswa in Amsterdam aanwezig is met twee primeurs.
De VanVossen 1000 Tender Cabin en de VanVossen 800 Sport Tender

VanVossen 800 Sport Tender

De VanVossen 800 Sport Tender is een nieuw tijdloos ontwerp geïnspireerd op de klassiekers van weleer met `negatieve zeeg`.

Natuurlijk zijn de voordelen van de hedendaagse technieken en materialen verwerkt in dit prachtige ontwerp zoals bijvoorbeeld een VanVossen Design vloer (uit een kunststof gebaseerd op rijstvlies) in de kuip en op het dek, uiteraard is de kuip zelflozend, en dus net als alle VanVossen Tenders onderhoudsarm, maar met de uitstraling van licht vergrijst teakhout.

De VanVossen 800 Tender Sport kan worden uitgerust met geïntegreerde 175 PK Outboard, deze stille en zuinige machine is zo weggewerkt dat er voldoende luchttoevoer is om optimaal te kunnen presteren.
Hiermee is de VanVossen 800 Sport Tender snel, (meer dan 60 km/ uur), stil, en manoeuvreert ze als de beste.

Technische specificaties:

Prijs vanaf: € 24.750,–
Getoond model: € 67.750,– onder andere voorzien van 70 Pk Selva (Yamaha), VanVossen Design vloeren en dekken en Polk Audio met 4 speakers.

VanVossen 800 Sport

CE-keur: C 5 / D 10- personen
Lengte: 8.00 m
Doorvaarthoogte: 1.20 m
Breedte: 2.70 m
Motorisering: 20 – 200 PK outboard
Diepgang: 0.35 m (motor omhoog)
Gewicht excl. motor: ca. 1150 kg

 

VanVossen 1000 Tender

De VanVossen Tender 1000 is een tijdloos ontwerp met haast Italiaanse genen, ze heeft twee vaste slaapplaatsen in de neus, een toilet, en in de ruime kuip een kleine pantry, en niet onbelangrijk veel zitruimte met goede rugleuning.

De romp is gewrapt (3M folie) in de kleur Charcoal Mattallic, de dekken van dit schip zijn uitgevoerd in Flexiteek, de vaste raampartij is gemaakt van getint gehard glas zodat ook bij deze vanVossen een luxe uitstraling is gecombineerd met het onderhoudsarme waar VanVossen al jaren bekend om staat.

De mannen van VanVossen hebben bij de VanVossen 1000 Tender verder gebruik gemaakt van de moderne materialen die er op dit moment beschikbaar zijn, zo is in het hele schip geen stuk `onder`hou(d)t te vinden.
Het interieur is volledig opgetrokken uit het sterke aluminium, en waar nodig bekleed met lichte, kleurechte en rotvrije materialen zoals het unieke op rijstvlies gebaseerde `hout` van VanVossen wat het interieur, in combinatie met de geïntegreerde neon Led een warme uitstraling geeft.

Een andere noviteit, weggewerkt in de VanVossen 1000 Tender is de geheel in eigen huis ontwikkelde VanVossen app waarmee de verlichting in het schip aan/uit, en zelfs gedimd kan worden via de telefoon.
De VanVossen 1000 Tender is een ruime, ongekend stabiele, onderhoudsvrije weekender met 2 plus 2 slaapplaatsen, kookgelegenheid en toilet.
Met motoren tot 200 PK kunnen, in alle rust, snelheden tot 50+ km/uur gehaald worden. Zodat dit schip mede door de uitgekiende romp perfect geschikt is voor snellere tochten over groter water, maar zeker ook de binnenwateren van Europa.

Technische specificaties:

VanVossen 1000 Tender cabin:

CE-keur: C 10 – personen
Lengte: 10.00 m
Doorvaarthoogte: 1.75 m – 2.30
Breedte: 3.50 m
Motorisering: 60-200 PK outboard
Diepgang: 0.40 m (motor omhoog)
Gewicht excl. motor: ca. 2.100 kg
Prijs vanaf: € 72.500,–

Getoond model: € 167.750,– onder andere voorzien van 150 Pk Mercury, Flexiteek vloeren en dekken, Polk Audio met 4 speakers, VanVossen bedienings app, 2x 130 liter koelkast, volledige kussenset, interieur bekleed met VanVossen `hout` en strakke kunststsoffen, Toilet, boiler, walstroom enz.

Datum 19 juli 2017 VanVossenTenders

VanVossenTenders gaat met 2 boten naar de natte Hiswa boatshow.

VanVossenTenders gaat met 2 boten naar de Hiswa boatshow.

Dit jaar gaan we met 2 aluminium boten naar de natte Hiswa in Amsterdam.

We presenteren daar de nieuw ontworpen 10 meter Tender en de 8 mtr sport Tender

De nieuwe aluminium VanVossenTender 1000

Dit schip biedt met zijn 10 mtr opvallend veel ruimte.

Het interieur van deze boot heeft 3 vaste slaapplaatsen, wc, kooktoestel, koelkast, koellade en spoelbak.

Het interieur staat in open verbinding met de stuursalon, dat geeft het schip een ruimtelijk gevoel.

De stuursalon is uitgevoerd als een cabrio, en dus volledig open te varen.

De boot heeft als voortstuwing een 150 pk outboard.

De outboard is geheel weggewerkt in het achterdek van de boot.

De nieuwe aluminium VanVossenTender 800

Naast de 10 meter tender hebben we een volledig nieuw ontwikkelde 8 meter open sport tender.

Deze boot is voorzien van een royale rondzit, mogelijkheid van een onderwater wc en koellades.

De vloeren en dekken zijn bekleed met onze teaklook vloer, wat de boot een luxe uitstraling geeft!

De Hiswa begint 29 augustus en duurt tot 3 september…

U bent van harte welkom op onze schepen tijdens de Hiswa boatshow!

Datum 20 juli 2017 VanVossenTenders

Nieuwe website VanVossenTenders nu online

Vanaf nu hebben wij een nieuwe website. Blader gerust eens rond en bekijk onze boten. Deze vind je gecategoriseerd terug: Tenders, sloepen, classic tenders, luxe tenders etc.

Datum 21 juni 2016 VanVossenTenders
MENU